٢- سوگند به روز وقتى نور ميگيرد و به شب وقتى آرام ميگيرد كه من نه تو را رها كرده ام و نه با تو دشمنى كرده ام.(ضحى١-٢)🌹🌹
٣- افسوس كه هركس را به (سوى) تو فرستادم تا به تو بگويم دوستت دارمو راهى پيش پايت بگذارم او را به مسخره گرفتى. (يس٣٠)🌹🌹
٤- و هيچ پيامى از پيام هايم به تو نرسيد مگر آنكه از آن روى برگرداندى. (انعام٤)🌹🌹
٥- و با خشم رفتى و فكر كردى هرگز بر تو قدرتى نداشته ام. (انبياء٨٧)🌹🌹
٦- و مرا به مبارزه طلبيدى و چنان متوهم شدى كه گمان بردى خودت بر همه چيز قدرت دارى. (يونس٢٤)🌹🌹
٧- و اين در حالى بود كه حتى مگسى رانميتوانستى و نميتوانى بيافرينى و اگر مگسى از تو چيزى بگيرد نميتوانى از او پس بگيرى. (حج٧٣)🌹🌹
٨- پس چون مشكلات از بالا و پايين آمدند و چشمهايت از وحشت فرو رفتند و تمام وجودت لرزيد چه لرزشى، گفتم كمك هايم در راه است و چشم دوختم ببينم كه باور ميكنى؟ اما به من گمان بردى چه گمان هايى! (احزاب١٠)🌹🌹
- تا زمين با آن فراخى بر تو تنگ آمد پس حتى از خودت هم به تنگ آمدى و يقين كردى كه هيچ پناهى جز من ندارى پس من بسوى تو بازگشتم تا تو نيز بسوى من بازگردى كه من مهربانترينم در بازگشتن. (توبه١١٨)🌹🌹
١٠- وقتى در تاريكى ها مرا به زارى خواندى كه اگر تو را برهانم با من ميمانى تو را از اندوه رهانيدم اما باز مرا با ديگرى در عشقت شريك كردى. (انعام٦٣-٦٤)🌹🌹
١١- اين عادت ديرينه ات بوده است هرگاه كه خوشحالت كردم از من روى گردانيدى و رويت را به سوى ديگرى كردى و هروقت سختى به تو رسيد از من نااميد شده اى. (اسراء٨٣)🌹🌹
١٢- آيا من برنداشتم از دوشت بارى كه مى شكست پشتت را؟ (شرح٢-٣)🌹🌹
١٣- غير از من چه كسى برايت خدايى كرده است؟ (اعراف٥٩)🌹🌹
١٤- پس كجا ميروى؟ (تكوير٢٦)🌹🌹
١٥- پس از اين سخن ديگر به كدام سخن ميخواهى ايمان بياورى؟ (مرسلات ٥٠)🌹🌹
١٦- چه چيز جز بخشندگى ام باعث شد تا مرا كه ميبينى خودت را بگيرى؟ (انفطار٦)🌹🌹
١٧- مرا به ياد مى آورى؟ من همانم كه بادها را ميفرستم تا ابرها را در آسمان پهن كنند و ابرها را پاره پاره به هم فشرده ميكنم تا قطره اى باران از خلال آنها بيرون آيد و به خواست من به تو اصابت كند تا فقط لبخند بزنى در حاليكه پيش از فرو افتادن آن قطره باران، نااميدى تو را پوشانده بود. (روم٤٨)🌹🌹
١٨- من همانم كه وقتى ميترسى به تو امنيت ميدهم. (قريش٣)🌹🌹
١٩- برگرد...مطمئن برگرد تا يك بار ديگر با هم باشيم. (فجر٢٨-٢٩)🌹🌹
٢٠- تا يكبار ديگر دوست داشتن همديگر را تجربه كنيم. (مائده٥٤)🌹🌹